AKTUALNOŚCI
28-05-2024
Zwrot beletrystyki
27-05-2024
Zmiana cen oferty dotacyjnej WSIP
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Podręcznik kreatywnego myślenia...
Chris Griffiths...
O mężczyznach, którzy nienawidzą kobiet
Laura Bates...
Przypinki królik i marchewka
Los, który dziedziczysz. Jak się uwolnić od...
Nomi Orvos-Tóth
Mapa zdrapka - Mountain Peaks High Tatras duża
Figurka solarna- Kwiatek kiwaczek MIX
Mój Giovanni
James Baldwin
Plan lekcji - Wampiry (5szt)