AKTUALNOŚCI
28-05-2024
Zwrot beletrystyki
27-05-2024
Zmiana cen oferty dotacyjnej WSIP
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Angielski fiszki zdaniowe (poziom B2) CREATIVO
Ortografia na początek (rz, ż)
Rainbow High Fantastic Fashion Doll - Purple
Kocham cię, ale wybieram ciemność
Claire Vaye Watkins
Mozaika dla maluszka
Kula śnieżna - robot czarny
Masia Czarownica
Anna Onichimowska...
Karnet Urodziny 18